Pronađite idealan poslovni prostor za vaše poslovanje u Sarajevu

U dinamičnom poslovnom svijetu, lokacija i kvalitet poslovnog prostora igraju ključnu ulogu u uspjehu preduzeća. Bez obzira da li vodite malo ili srednje preduzeće, SMC Nekretnine vam nudi prilike koje ne smijete propustiti – poslovne prostore na atraktivnim lokacijama u Sarajevu, posebno u Rajlovcu i Dolac Malti. Ovi prostori su prilagođeni različitim vrstama poslovanja i nude idealne uslove za dalji rast i razvoj vaše kompanije.

Poslovni prostor na Dolac Malti – Nevjerovatna prilika!

Ako tražite funkcionalan, prilagodljiv prostor za vaše poslovanje, izuzetan poslovni prostor u Dolac Malti je ono što trebate. Smješten na atraktivnoj lokaciji u blizini glavne ceste, ulica Marka Marulića, ovaj prostor nudi odličnu povezanost sa ostatkom grada.

Ponuda koju ne smijete propustiti:
Prva godina najma po nevjerovatnoj cijeni od samo 1 KM/m²! Ova jedinstvena prilika čini prostor pristupačnim, pružajući vam mogućnost da se fokusirate na razvoj poslovanja bez dodatnog finansijskog opterećenja.

Karakteristike prostora:

  • Ukupna površina: 272 m²
  • 14 kancelarija, server soba, dva mokra čvora
  • Prostor se nalazi u izvornom stanju, omogućavajući vam slobodu da ga prilagodite svojim potrebama.

Ovaj prostor je idealan za različite poslovne namjene – od IT kompanija, administrativnih kancelarija, do firmi koje zahtijevaju funkcionalan i organizovan prostor. Detalje pogledajte OVDJE.

Poslovno-skladišni prostor u Rajlovcu – Izuzetna ponuda za prvu godinu!

Za one koji traže veći i fleksibilniji prostor za poslovanje, poslovno-skladišni prostor u Rajlovcu predstavlja idealno rješenje. Smješten u poslovnoj zoni Rajlovac, ovaj prostor pruža savršenu povezanost sa autoputem, carinskim terminalima i ostalim ključnim tačkama za transport i logistiku.

Posebna cijena:
Iznajmljivanje po nevjerovatno povoljnoj cijeni od samo 1 KM/m² za prvu godinu!

Prednosti prostora:

  • Ukupna površina: 3564 m² (objekti 1048 m² + dvorište 2516 m²)
  • Idealno za kompanije koje traže prostran i prilagodljiv prostor
  • Lokacija u neposrednoj blizini glavnih saobraćajnica omogućava brz i efikasan pristup klijentima i partnerima.

Ovaj prostor je savršen za firme koje se bave proizvodnjom, skladištenjem, logistikom ili distribucijom, te pruža mogućnost organizacije prema specifičnim potrebama vašeg poslovanja. Detalje pogledajte OVDJE.

Zašto odabrati SMC Nekretnine za vaše poslovanje?

Osim povoljnih cijena i vrhunske lokacije, SMC Nekretnine vam nude fleksibilne opcije prilagođavanja prostora vašim potrebama. Bilo da tražite prostor za kancelarije ili skladištenje, naš tim vam stoji na raspolaganju da vam pomogne da pronađete idealno rješenje.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da iznajmite savršeni poslovni prostor za svoje poslovanje u Sarajevu!

📞 Kontaktirajte nas danas i saznajte više o ponudi!
+387 61 778 367
+387 61 032 485
[email protected]

Join The Discussion

Compare listings

Compare